Cykel mot svarta havet dag 26

Cykel mot svarta havet dag 26

Stahlbrode-Knieper Nord, 25 km
Klev upp tidigt i morse för att få chansen att kunna packa samman tält och annat innan regnet skulle komma. Jag hann precis. I samma sekund som jag hoppade på cykeln kom regnet. Ett lätt duggande till att börja med som sen bara ökade i intensitet under dagen. 
Som färjan över till Rügen har slutat att gå för säsongen så fick vi istället cykla tillbaka upp till Reinberg. Så dagen började på sätt och vis som gårdagens avslutades. Vi kom alltså tillbaka till samma kullerstensväg som vi lämnade igår. Den kändes oändlig! 
Men att cykla längs huvudvägen som gick helt parallellt med denna kändes inte som ett alternativ då den var så trafikerad.. När regnet bara tilltog i styrka kände jag att nej. Nu får det vara nog och kollade in https://www.warmshowers.org/ för att se om det fanns några värdar i området. Hittade en som jag kontaktade. Vi hade tur! Vi blev hembjudna till hans studentlägenhet 🙂 

https://linahallebratt.se/wp-content/uploads/img_3993.mov

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *