Cykel mot svarta havet dag 34

Cykel mot svarta havet dag 34

Bröthen-Uezel, 75 km

Började dagen på bästa tänkbara sätt med en lång och härlig frukost innan det var dags att packa oss iväg. 

Vi hade härligt väder från start och långa stunder under dagen har solen valt att skina på oss. Vi började med att cykla till Elbe-Lübeck-kanalen. Den följde vi sen hela vägen till Lauenburg Elbe. Det var vacker cykling längs kanalen om än lite tungtrampat då det var på grusväg som stundtals var bara en gräsväg eller stig. 
Vi följde sen Elbe-Seitenkanalen, samma sak gällde här. Vackert men tungtrampat. Att vi hade vinden rätt emot oss gjorde att det blev ännu tyngre att ta sig framåt. Vi följde kanalen hela vägen ner till Oldenstadt West för att cykla till Kajakklubben i Uezel som låter oss sova i sina lokaler i natt. Möttes upp av Bernd och Margot, ett supertrevligt par som paddlat mycket i bla Sverige. Var trevligt att dela lite paddelhistorier 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *