Cykel mot svarta havet dag 44

Cykel mot svarta havet dag 44

Unkel-Urmitz, 37 km
Hade tänkt mig en tidig start idag. Istället stötte jag på fler saker som behövde fixas. Fick hjälp av Udo och Christian att snickra ihop en ram till kajaken för att minska på trycker på dom två punkterna den vilat på hittills. Resultatet blev väldigt bra! Sen började cykelns växlar strula så då försökte vi få till det med. Så innan jag kom iväg hann klockan bli 14. Det blåste rätt så hårt rätt mot oss så detta tungt att ta sig framåt. Vi trampade på till Linz och därifrån tog vi färjan över till andra sidan Rhen. Skönt att cykla på en cykelväg fri från trafik! Och skönt att vara igång igen!
I Bad Breisig tog vi en snabb paus innan vi fortsatte vidare mot Urmitiz som vi kom fram till en timme efter mörkret nådde oss. Att ta sig ut från Bad Breisig visade sig däremot bli lite svårare mot vad jag räknat med.. vi kom fram till en serpentinväg med alldeles för snäva svängar för vårt ekipage. Fick därför koppla isär kajak och cykel för att ta dom var för sig. Medan jag gör det kommer en äldre man och går förbi. Han stannar för att erbjuda sin hjälp. Han knuffar sen på kajaken hela vägen upp! Så fint med alla dessa möten med fina, hjälpsamma människor!
Trött huvud och kropp! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *