Cykel mot svarta havet dag 45

Cykel mot svarta havet dag 45

Urmitz-Kempten, 81 km
Vaknade till en strålande vacker dag! Den vackraste på länge! Solen gör mig så glad! Inte bra mig förresten, även hundarna ser extra glada ut när det är vackert väder! 
I den här delen av Tyskland verkar dom idylliska, pittoreska städerna och byarna avlösa varandra. Längs med Rhen Så är det tinnar och torn lite överallt på gamla slott och hus. Riktigt vackert. Dagens första idylliska plats var Koblenz. Där blev Asta överlycklig över att få leka med en schnauzer! Turens fjärde! Hon fick leka en god stund innan hon nöjt sen åkte vidare. 
Dagen har varit helt magisk. Solen gjorde alla höstvackra träd helt gyllena. Dessutom värmde den så gott! I dom branta sluttningarna intill Rhen så finns flera vinodlingar. Samt alla gamla byggnader. Jag har stortrivts idag! Magiskt vackert landskap! Såna här dagar tickar kilometrarna på utan att man ens tänker på det! 
Jag har flera gånger stannar bara för att ta in omgivningen. 
I natt tältar vi på en camping i Kempten. Hundarna ser ut att tycka att det är supermysigt att ligga i tältet! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *