Cykel mot svarta havet dag 111

Cykel mot svarta havet dag 111
Lüleburgaz, 0 km

Vilodag

Vädret har varit riktigt trist idag så bestämde mig för att stanna på cykelcentret hela dagen. Spöregn och hårda vindar kändes inte det minsta lockande att gå ut till.

Hade en lugn och skön dag!

Killarna som var här och tränade igår kom tillbaka ikväll för att träna på sina cyklar. När dom tränat klart samtalade vi med hjälp av Google translate. Sen sa dom hejdå. Men kom tillbaka efter ett par timmar och hade då med sig mat som dom bjöd på! Tyckte att det kändes extra fint att två personer i 13-14 års åldern tänkte på mig och kom tillbaka med mat. Vi hade en väldigt trevlig kväll tillsammans!

1 reaktion på ”Cykel mot svarta havet dag 111”

  1. Marita Lövström

    Lina du fina, ser ut som du har det riktigt bra, både du och Bounty ser glada och välmående ut. Hoppas det nu får fortsätta att gå fint för dig på de vida haven. Önskar dig allt gott och ett stort lycka till på din vidare färd. Kram från mig och alla hundar / Marita

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen