Europapaddling dag 1

Europapaddling dag 1
Büyükçekmece-Selimpaşa, 23 km

Fyttiracken för en start på paddelturen och för all uppbackning jag fått inför den. Tarkan har gjort precis allt och lite till för mig! Till och med hittat tursällskap för dom första dagarna. Idag har jag fått paddla med Ahmet. Vi förstår ingen engelska och jag ingen turkiska, men vi har förstått varandra ändå med hjälp av gester.

Nyfunna vänner fanns på plats för att vinka av när vi skulle starta samt nyhetsbyrån TGRT Haber, blev reportage i både tidningar och på TV.

Jag har haft en DRÖMSTART på turen hem mot Sverige! Turkiet har minst sagt överöst mig med #turkärlek. Jag har mött dom mest fantastiska människorna som förgyllt mina dagar och fått mitt hjärta att dagligen svämma över av värme och tacksamhet.

Tack vare dessa underbara individer har allt bara flutit på och problem har liksom löst sig innan dom uppstått! Med ett sådant stöd i ryggen finns inte ens ordet problem. Tack till er! Tusen och åter tusen tack! Kan inga tillräckligt starka ord för att uttrycka den tacksamhet och kärlek jag känner till er!

Första paddeldagen kan inte beskrivas på annat sätt än helt magiskt! Vädret har varit helt strålande och vattnet har legat lugnt och stilla. Dagen fylldes även med massa skratt.

Den lilla fiskehamnen i Selimpaşa välkomnade oss med öppna armar och även här träffade jag många nya trevliga människor. Det blev en sen kväll som fylldes av god mat, fina vänner (Erkan kom och mötte upp på cykel, Tarkan kom också då han skjutsade Kerem som han ska paddla med från imorgon) och kopiösa mängder te.

Rulla till toppen