Ändrade planer

I nästan en hel vecka blev vi fast i Eceabat pga hårt väder. En vecka på ett hotellrum med stickning. Sen fick jag tyvärr fatta ett tråkigt beslut.

Imorgon kommer jag och B att åka hem till Sverige. Det har inte varit ett självklart val att åka hem då jag har haft det fantastiskt bra här i Turkiet bland nyfunna vänner. Men som läget är idag kan jag inte fortsätta vidare pga stängda gränser. För varje dag som gränserna är stängda är en extra dag borta från Vega och dessa dagar kommer mest troligt bli till månader. Jag lämnar kajaken och all utrustning här för att återuppta turen så snart gränser öppnar igen och vardagen stabiliserats och förhoppningsvis återgår till det normala efter Covid-19 pandemin.
Tack till alla ni som gjort mina dagar här i Turkiet till dom bästa tänkbara, hoppas att vi snart ses igen! Tack till alla ni som stöttar och peppar här på sociala medier. Som kommer med hejarop och styrka när det går tungt.

Rulla till toppen