29 oktober 2021: Tre föreläsningar! Vita Bandet ToR- föredrag med Lina Hallebratt i Skärstad

Årets Äventyrare 2015 och 2020 kommer till Skärstad! Rejält kul att Linas turschema äntligen hade en liten lucka för oss så hon får möjlighet att dela med sig av alla sina turberättelser. Och det kan vi lova, det finns det många av. 
För er som inte vet så har Lina Hallebratt bland annat genomfört 6(!) stycken Fjällfararnas Vita Band-turer, vandrat PCT, cyklat & paddlat över 600 mil i Europa och genomförde dessutom Vita-, Blå och Gröna Bandet på ett och samma år under 2015. Den här kvinnan är bara helt grym! Inte för intet som hon korats till Årets Äventyrare två gånger. 

Föredraget kostar 95 kronor. Hela summan skänker vi oavkortat till välgörande ändamål. Föreläsningarna är kl. 11, 14 och 15.

Rulla till toppen