21 november 2021: Turmatsinspiration och yinyoga med Lina Hallebratt och Ida Berge i Åre

Välkommen till en skön eftermiddag fylld av turmatsinspiration och yinyoga tillsammans med Lina Hallebratt och Ida Berge.

November är inte bara en tid med gråväder och väntan på vinter utan också en tid att låta turdrömmar frodas och bli verklighet – ta chansen att boosta din natur- och matpepp. Vi samtalar i en avslappnad miljö om näringsriktig kost för dagsturer, helgturer och långa turer och om hur man med hälsosam mat kan få orken att räcka till utan att krångla till det. Det blir även inslag av berättelser från Linas turer runt om i Sverige och världen.

Eftermiddagens inspiratörer ger en bra blandning av praktiska materfarenheter med Linas långa turer och leg. dietist Idas teoretiska kunskaper som ger möjlighet till samtal och frågor inom ett brett spektrum med målet att skapa en enklare näringsriktig matplanering på egen hand.

Eftermiddagen avslutas med en härlig yogastund där fokus ligger på muskelgrupper och rörelse anpassad för vandring och turskidåkning. Inga förkunskaper krävs.

Skicka gärna frågor i förväg – skicka in samtidigt som anmälan via mail.

Varmt välkomna önskar Lina och Ida!

Info & Anmälan

Tid: Söndagen den 21 november kl. 15-17
Plats: Åre Yogacenter
Maxantal platser: 15 platser
Pris: 220 kr
Anmälan via mail till: ida@jamtnutrition.se
Anmälan är giltig efter mottagen betalning. Betalningsinfo skickas via svarsmail.

Om kvällens inspiratörer

Lina Hallebratt är jämtländskan som kan tituleras äventyrare, föreläsare och friluftsinspiratör fast själv säger hon endast att hon älskar att vara på tur! De sista tio åren har hon tillbringat större delen av sin tid på långa och korta turer med hund – vandring, cykling, turskidåkning, hundspann och paddling.

För mer info:
www.linahallebratt.se
https://www.instagram.com/linahallebratt/

Ida Berge är född och uppväxt i Åre och har arbetat länge som dietist, framförallt med födoämnesallergier, intoleranser och växtbaserade koster. För henne är maten en förutsättning för att kroppen ska orka med äventyr, stora som små. Klimatsmart mat som är bra för både hälsan och miljön är något hon gärna sprider kunskap om.

För mer info:
www.jamtnutrition.se
https://www.instagram.com/jamtnutrition/

Rulla till toppen