10 december 2021: Föreläsning med Jens Kvernmo och Lina Hallebratt i Åre och online

Välkommen på inspirationskväll med Lina Hallebratt och Jens Kvernmo som presenteras av Åredalens hund och häst tillsammans med Aclima – kvällens guldpartner!

Föreläsningar med bilder och reflektioner varvas med intervjuer och panelsamtal. Det bjuds på minimässa med utställning och försäljning av våra partners.Ta chansen att träffa dessa inspirerande äventyrare och vara med på deras gemensamma föreläsning med ett spännande föreläsningskoncept, kanske som starten på en helg i Åre.  

Jens är äventyraren, jägaren och tv-personligheten känd från SVT/NRK med ”Jens i Vildmarken” där han bland annat utforskar Kanadas vildmark och kör hundspann i Norge.

Lina är äventyrare och friluftsinspiratör som älskar att vara ute på tur med sina hundar.  Gärna långa turer inom vandring, cykling, turskidåkning, hundspann och paddling. Lina har fått utmärkelsen Årets kvinnliga äventyrare två gånger – 2020 och 2015.  

Vi får även möjlighet att träffa Linas hund Bounty och Jens hund Tarzan eller Bamse som alla brukar vara med på turer. Vi pratar om hundarnas olika förutsättningar att vara ute på tur och vad vi som hundägare kan göra för att underlätta för hundarna.

Det kommer att bli en kväll att minnas, välkommen till Åre!

Info & Anmälan

Tid: Fredag den 10 december 18:00 – 21:00
Plats: Holiday Club Åre eller online (du väljer när du anmäler dig)
Pris: 295 kr
Sista anmälningsdag: 9 december 2021

Rulla till toppen