6 december 2021 i Borås: Inspirationsföreläsning med Lina Hallebratt!

Välkommen på inspirationsföreläsning med Lina Hallebratt, Årets kvinnliga äventyrare 2020 & 2015 – presenteras av Aclima

Äventyraren och jämtlänningen Lina Hallebratt älskar att vara ute på tur tillsammans med sina hundar. Hon har under det senaste decenniet varit ute på långa turer både i Sverige och runt om i världen.

Hundarna är alltid fullvärdiga expeditionsmedlemmar vars välmående är viktigast. En tur kan ha ett eller flera inslag av vandring, cykling, turskidåkning, hundspann eller paddling för att nämna några. 2015 blev Lina Årets kvinnliga äventyrare för sin bedrift att genomföra ett trippelband, dvs skida svenska fjällkedjan, paddla längs hela svenska kusten och vandra svenska fjällkedjan – där hundarna självklart var med när det gick. 2020 fick hon återigen den prestigefyllda utnämningen där hundarna återigen var med på turen.

Under kvällen berättar Lina om tidigare turer med fokus på vinteräventyr och visar bilder för att inspirera till egna korta och långa turer. 

-Den bästa turen är den som blir av, säger Lina

Aclima är kvällens värd och kommer vara på plats för att visa produkter lämpliga för vinterns äventyr. Dessutom kommer vi lotta ut ett fint pris från Aclima under kvällen!

Lina och Aclima kommer finnas kvar i butiken efter föredraget för mingel och eftersnack.

Varmt välkomna till en fullmatad kväll med vinteräventyr!

Info & Anmälan

Tid: Måndag den 6 december 18:00
Plats: Vildland, Getängsvägen 38, Borås
Pris: 150 kr
Biljetter: Köp biljett i butiken eller på Vildland.com
Fika ingår!

Rulla till toppen