Sverigerunt, cykeldelen: Dag 42-43

Dag 42: Hudiksvall

Som regnet envisades med att fortsätta falla bestämde vi oss för att stanna kvar i Hudiksvall. Annars skulle alla våra saker/kläder som redan är blöta bara bli ännu blötare.
Vi hade en jättetrevlig dag tillsammans med Roland Nilsson och hans fru Ann-Marie, först åt vi lunch på en mysig indisk restaurang. God mat och en trevlig konversation! Jag har sagt det tidigare och måste säga det igen, det bästa med den här turen jag gör är helt klart att jag fått möta så många så otroligt trevliga människor! Roland och Ann-Marie är två av dem!
Roland visade oss runt i Glada Hudiks stadskärna. David köpte en sydväst som han önskat sig sen vi startade turen. Vi fick också se Rolands hälsokostbutilk i gallerian Fyren, Hälsokraft. De gav oss flera bra saker därifrån, bland annat proteintillskott, vitaminer och mineraler. Tack för en trevlig dag!

På kvällen kom en reporter och en fotograf från Hudiksvalls tidning förbi, det resulterade i en liten artikel/notis om vår tur i tidningen den 10 juli.

Så roar man sig i ett tält..
Glada Hudik

Dag 43: Hudiksvall-Ljusne, 72 km.

Regnet har lugnat sig, nu är det mer ett ihållande duggande. Det har varit ihållande hela dagen mer eller mindre. Vi följde inte själva cykelspåret så mycket idag, vi följde gamla E4:an istället. Det är inte särskilt mycket trafik längs den som de flesta kör nya E4:an och den har en fin vägren man kan cykla längs. Vi följde gamla E4:an till Kungsgården, där vek vi av på en trevlig, slingrig, relativ smal asfalterad väg. Just som vi kommit in på den fick David punktering (igen), men efter att han bytt slang på bakdäcket kunde vi cykla vidare.
Har egentligen inte så mycket att säga om dagen. Den var grå helt enkelt. 

Lunch- och läspause.

 

Rulla till toppen