Sverigerunt, cykeldelen: dag 41

Dag 41: Edsäter-Hudiksvall, 40 km.

Vi vaknade till en grå dag. Luften var tung och kvav. Tältduken är inte längre röd, den har färgats svart av gårdagens knott. Vi kunde inte äta någon frukost innan vi startade pga alla knott, så den fick vänta tills vi kom till Strömsbruk. Där satt vi oss vid en parkbänk, kokade upp vårt vatten och fixade med maten. Det kändes inte som det mest levande samhället vi kommit till direkt, om man ska uttrycka det fint. Men mygg- och knottfritt var det iaf 🙂

Sen cyklade vi på vidare till Håcksta (närheten av Hudiksvall, ut mot Hornslandet). Där hade jag kläder och hundmat som väntade hos dem Mamma ska köpa en Golden Doodle valp ifrån. Den var verkligen supersöt! 🙂 Medan vi var där kom regnet, det fullkomligt öste ner och det var sedan ihållande.

Vi cyklade sen till Malnbadens camping (i spöregn). Den kan inte rekommenderas för tältare. Inga som helst faciliteter och dyr kan den sammanfattas med. Det finns ett kök man kan laga mat i, men varken bord eller stolar inomhus. Det som blivit blött kan man inte torka någonstans. Så egentligen hade vi lika gärna bara kunnat sätta upp tältet varsomhelst. Vi sökte oss hit för att få skydd från regnet och få sitta inomhus medan vi äter. Men det kan man alltså inte göra. Massa regn och åska, inte roligt att cykla i.

Mygg och knott.. 

 

3 reaktioner på ”Sverigerunt, cykeldelen: dag 41”

  1. Vilka söta hundar.
    Här hemma har det regnat i omgångar mest hela dagen. Hoppas ändå på fiske i Håckren till veckan.
    Kram till er tre från oss:-):-) // Kersti

  2. Hej!
    Hoppas att regnet avtagit. Vilka sötnosar, längtar. Ha det så bra. Kram mamsen

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen