GR20, Dag 10: Vizzavona-Bocca di Verde

GR20, Dag 10: Vizzavona-Bocca di Verde
Två dagar med vila, sol och bad kan man tänka sig göra susen för kroppen. Så kändes det däremot inte när vi började vandra i morse. Kroppen var stelare än på länge och fötterna hade hunnit mjuka till sig alldeles för mycket! Ryggsäckarna var åter fyllda till bredden med god mat, bla hela fem olika sorters ostar! 
Det blev en väldigt lång dag idag, vi gick närmare 30 km i ett härligt väder! Mitt på dagen var det i det varmaste laget men vi har gått mycket i skog som gett skugga. Träden är så vackra och ljuset som är lyfter fram det vackra ännu mer! 
Det kändes väldigt konstigt att gå idag med vetskapen om att nu är det bara jag och Nina samt Stepan kvar av gänget på leden. Vi har mött färre människor än någonsin idag men alla tre som vi mött har vi frågat efter Stepan. Vi hoppas på att hinna ikapp honom. Men ingen av dem vi frågat hade sett till honom. 

Rulla till toppen