GR20, Dag 9: Refuge de Petra Piana-Vizzavona

GR20, Dag 9: Refuge de Petra Piana-Vizzavona
I morse klev vi upp tidigt och fick se en fantastisk soluppgång! Som vi började att ha dåligt med mat var vi tvungna att ta två etapper idag. Från Petra Piana kan man välja två vägar till Refuge du L’Onda. Vi valde varianten som går högre mot huvudvägen. Det var en fantastiskt vacker vandring längs en rygg! 
Från Refuge de L’Onda så följde vi huvudleden igen ned till Vizzavona. Totalt har det blivit över 1000 höjdmeter att klättra idag. Något som känns i benen! 
På kvällen blev det festligheter på refuget med karaoke och dans, hela gänget minus Roman var på plats. Pga skada var Roman tvungen att avbryta en dag innan mot vad han tänkt. Maxime och Charles kom och mötte upp i Vizzavona. Vi åkte sedan tillsammans till Bonifacio för ett par dagar med vila vid havet. 

BONIFACIO – vila

Rulla till toppen