GR20, Dag 13: Refuge d’Asinau-Refuge d’l Paliri

GR20, Dag 13: Refuge d’Asinau-Refuge d’l Paliri
Någon gång mitt i natten mojnade vinden som fram tills dess blåste på rätt så hårt. Till gränsen till torktumlarkänsla i tältet! Vi fick vakna till en stjärnklar himmel vilket alltid är lika vackert! 
Vi kom iväg att börja gå ,i vad som blivit vanlig tid, vid sju. Precis innan vi kom fram till GR20 varianten, som går på högre höjd och är mer alpin än huvudleden så fick jag se min andra Mouflon! Vi vek av på varianten och fick en vacker vandring med vacker utsikt! 
I Bavella stannade vi sedan till för att handla lite ost och glass innan vi fortsatte till Refuge d’l Paliri. Vi mötte en man som vandrat från Paliri mot Asinau. Han berättade att Stepan sovit i Paliri i natt. Med andra ord kom han till Conca idag och vi kom aldrig ikapp honom.

Rulla till toppen