Cykel i Europa. Dag 16: Wassenaar-Amsterdam

Cykel i Europa. Dag 16: Wassenaar-Amsterdam
Idag fick vi vakna till en helt underbar dag! Inte ett moln på himmelen och behaglig temperatur, Vi började med att cykla ut till kusten. Det var verkligen vackert att få följa den upp till Zandvoort. Vackra vyer ut över havet och en vacker natur. Från Zandvoort cyklade vi mer eller mindre rakt österut tills vi nådde Amsterdam. 
Är det något jag blir extremt trött av så är det städer. Att sedan cykla genom hela Amsterdam var kanske bland det jobbigaste jag någonsin gjort. Hitta rätt och undvika att på påkörd eller kanske ännu värre köra på någon annan ; ) Men det gick bra utan incidenter. Amsterdam är en fin stad. En väldigt grön sådan med vatten överallt. 
Vi tältar på en camping ute vid Zeeburg, tillika den enda som var öppen den här tiden på året. 
Holländare kan tänkas vara de trevligaste människorna jag någonsin träffat. Alla är glada och hjälpsamma. Varje gång som vi stannat och kollat kartan har någon kommit fram för att hjälpa med att peka ut rätt väg. 
Amsterdam var mitt preliminära slutmål för cyklingen. Jag tror att det också blir så. Nu är det dags att komma hem!

Rulla till toppen