29/4-15 Storrödingtjärn-Grövelsjön

29/4-15 Storrödingtjärn-Grövelsjön

Dag 69
Att det igår kändes som sommar var väldigt svårt att tro och minnas i morse. Det första jag möttes av när jag kom ut ur stugan var full vinter! Marken var täckt av ett lager nysnö och snö virvlade i luften. 
Känslan i kroppen var också väldigt märklig. Vetskapen om att det idag skulle bli turens sista skiddag, att mamma snart skulle möta upp för att hämta hundarna och min packning. En lätt vemodig känsla skidade jag med. Samtidigt som jag var glad och lycklig över turen som varit så långt. Jag har tänkt mycket idag under dagen på allt vackert jag sett och alla fina människor jag mött. Jag står fast vid att det är människomötena som utgör turen. I alla fall en stor del av en tur! 
Snöfallet tätnade på och vid Jakobshöjden började snön på marken vara rätt så djup. Närmare Grövelsjön hade det fallit över 2 dm snö under natten och på dom platser där den drivit så nådde snön mig nästan upp till knäna! 

Framme vid stationen lade jag min hand på stationsdörren så som seden säger att man ska göra och jag var officiellt i mål! Märklig känsla att efter 69 dagar komma fram. Det har varit en underbar dag med extremt mycket skidglädje och lycka! Allas vita band blir olika långa beroende på hur man skidar, mitt vita band slutade på 1524 km. Jag har sett så mycket vackert, upplevt så mycket fantastiskt och mött så många underbara. Jag älskar att vara på tur. Jag älskar den svenska fjällvärlden!

1 reaktion på ”29/4-15 Storrödingtjärn-Grövelsjön”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen