Cykel mot svarta havet dag 13

Cykel mot svarta havet dag 13

Korsberga-Växjö, 70 km
Jag känner mig så oerhört glad och tacksam för alla fina människor som jag möter längs min väg! Dagen började så härligt med frukost och samtal med Helena, Olof och David. David cyklar sen med mig första kilometrarna. Möten med fina människor ger så mycket energi! Senare på dagen möter jag en trevlig kvinna uppe på ett krön. Vi hade ett givande samtal som även det skänkte mycket ny energi! I morse fick jag ett väldigt fint sms av Karolina, en kvinna som jag mötte häromåret i Vålådalen då jag höll ett föredrag där. När vi hörs senare under eftermiddagen blir jag hembjuden till henne, Linnéa och Albin. Jag känner mig så lyckligt lottad och privilegierad som får möjligheten att möta så många fantastiska, öppna och gästvänliga människor längs min väg! 
Vädret har varit perfekt höstigt idag. Så skönt. Solen har t.o.m. valt att titta fr några gånger under dagen. Så skönt! En annan sak som är riktigt skön är att jag lämnar höglandet bakom mig och ersattes av ett mer ickekuperat landskap. Ett gäng slakmotor. Några rätt så långa. Men inte alls så tungt som igår. Vi körde över Ramkvilla och Rottne. Vackert landskap. Hösten har tagit ett steg till nu. Allt fler träd har släppt sina vackra höstlöv till marken. Efter Rottne blev landskapet än mer lättrullat hela vägen till Växjö. 

Scroll to Top