Cykel mot svarta havet dag 23

Cykel mot svarta havet dag 23

Beddingestrand-Trelleborg, 25 km +Swinoujscie, 4 km
Vaknade till en magiskt vacker morgon. Soluppgångar kan tänkas vara bland det bästa jag vet! Imorse var den helt sagolikt vacker. Ville därför inte stressa iväg utan få njuta så mycket som möjligt av den. Det gjorde både jag och Asta nere vid vattnet medan Bounty valde att ligga kvar i tältet. Kombinationen havets brus, doften av tång, fåglars skrän och soluppgången gjorde denna morgon till en morgon jag kommer att bära med mig länge, den känslan förstärktes av att se hur mycket Asta trivdes i det! 
 I cyklade sen iväg på cykelvägar till Smygehuk, Sveriges sydligaste udde. Mitt andra besök på udden det här året. Paddlade ju förbi den 18 april. 
Cyklingen in till Trelleborg gick väldigt smärtfritt. Det var nära på platt hela vägen. Vi stannade i centrum i flera timmar. Satt på en bänk och titta samt pratade med människor som gick förbi. 
Det var nog tur att jag åkte ut till färjan i god tid. Det tog över en halvtimme för mig att ta mig från första anhalten till incheckningen till att komma fram till själva båten. Att ta sig ombord gick bra det med. På själva båten möttes jag upp av Richard. Han visade mig bla kommandobryggan. Väldigt häftigt att se! Efter några timmar där blev mitt huvud övertrött så att jag sov resten av resan till swinoujscie. Väl framme så hällregnade det. Så det kändes skönt att ha ett bokat boende väntandes på oss! Det var 4 km att cykla dit så vi kom fram vid midnatt. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *