Cykel mot svarta havet dag 37

Cykel mot svarta havet dag 37

Minden-Lenzingshausen, 49 km
Vaknade till en dag med äkta gråväder där det kändes som att regnet kunde börja falla vilken minut som helst. Men det gjorde det aldrig!
Jag har skrivit om det här med kajakkörning i städer tidigare. Vi började med att leta oss ut från Minden. Tog lite sovmorgon i morse då vi inte skulle cykla så långt. Samtidigt som vi börjar cykla tror jag att alla var på väg till sina jobb. Men det gick ändå bra. kändes däremot väldigt skönt när vi kom fram till cykelleden som går längs floden Weser. Fin och lättrampat cykelväg! 
Helt otippat dök det upp ett monument upp på en i dimman när vi kom fram till Porta Westfalica. På håll såg det först ut som någon form av tempel. Det visade sig vara Kaiser Wilhelm Denkmal. 
Min kropp har känts väldigt stark idag! Det är verkligen en skön känsla. 
Vi blev hembjudna till paddlarna Susanne och Siegfried ikväll. Hade en väldigt trevlig eftermiddag och kväll tillsammans med dom. Vi delade turhistorier och åt god mat med grönsaker från deras trädgård. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *