Cykel mot svarta havet dag 36

Cykel mot svarta havet dag 36

Grossburgwedel-Minden, 82 km
Jag sov precis hela natten i tältet! Helt mardrömsfritt. Så mycket har hänt sen jag började cykla från Stockholm. Jag tänker inte bara på allt som hänt längs vägen och alla människor som vi mött även om det såklart är med och påverkar. Jag tänker på alla förändringar på min insida. Jag hade ex stora problem med min sömn  efter överfallet. Hade svårt att somna och när jag väl gjorde det drömde jag nästan alltid mardrömmar och vaknade med panik flera gånger per natt. Nu sover jag som klubbad nära på alla nätter.
Vi startade dagen med en vacker soluppgång mellan några träd. Det var en mixad känsla då jag dels upptogs av solens skönhet samtidigt som en motorväg dånade bara en bit bort. Samtidigt kändes det lite skönt att kunna se det vackra i det så annars fula.
Jag hamnade i en förort till Hannover idag. Då var det tur att jag hade stannat till på ett bageri en stund innan så att jag var pigg och motiverad. För det här med att ta sig genom städet med hundkajakcykelcirkusen är inte enbart enkelt. Tvärt om. Men fördelen med att vi kom till den här stadsdelen/staden var att där fanns en djuraffär så att jag kunde köpa en ny sele till Bounty. Men det var småkaotiskt innan jag kom så långt. Vägar, rödljus och spårvagnar. Jag var så glad när vi hade letat oss igenom allt detta och hamnade i en skog igen innan vi kom fram till Mittelland kanal som vi sen följde större delen av dagen. Vackert men relativt tungtrampat då det enbart var grusvägar, 
Dagen kan sammanfattas med att den varit fantastiskt vacker med ett underbart höstväder. Löven är så vackra och färgglada på träden. Solen värmer. Det är verkligen ljuvligt! 
Hundarna har som vanligt varit helt underbara. 
I natt sover jag i Mindens kajakklubbs lokaler. Så jäkla bra!

1 kommentar till “Cykel mot svarta havet dag 36”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *