Cykel mot svarta havet dag 47

Cykel mot svarta havet dag 47

Worms-Rheinsheim, 70 km
Även om det var ett äkta budgethotell jag bodde på så var frukosten riktigt trevlig! Jag var dagens enda frukostgäst, men dom dukade ett bord fint till bara mig. Hundarna fick dessutom vara med i restaurangen. Fick med mig Asta, Bounty valde att ligga kvar i sängen. Sen gick jag och Asta till en närliggande cykelverkstad med kärran. Den är inte helt lätt att gå med olastad. Då får man gå lite lätt dubbelvikt. Väl på verkstaden konstaterades det att hjulet inte gick att rädda. Så gick köpa ett nytt.. Efter en del bök (man kunde bla inte betala med annat än tyska bankkort eller kontanter och närmsta bankomat låg nån kilometer bort) så kom vi oss äntligen iväg! Nu är det ny hjulaxel på kärrans ena hjul och ett helt nytt på den andra. Så måtte det flyta på problemfritt nu ett tag! Att ta sig ut från stan var däremot inte helt problemfritt. Men så är det alltid genom städer.
Vi cyklade ut till ett grått landskap. Dimman har legat tung större delen av dagen. Så det finns inga direkta vyer att prata om. Men cyklingen flöt på bra! 
Sover på en fantastiskt trevlig kajakklubb i natt igen. Denna gång i Rheinsheim. I fyra timmar satt jag framför en kamin och eldade när jag kom fram så mysigt! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *