Cykel mot svarta havet dag 55

Cykel mot svarta havet dag 55
Rottenacker-Günzburg, 68 km
Vaknade till en strålande, krispigt vacker dag! Solen får mig verkligen att känna mig genuint glad! Sen blev jag ännu gladare av att se änderna i Rottenacker som nästan såg ut att leka i vattnet. Det vackra vädret hade vi med oss hela dagen. Bounty älskar nog solen mest av oss alla. Man ser på hela hennes väsen hur mycket hon njuter när solen är framme. Hon är även mycket mer springsugen när solen skiner. Häftigt att se hur väderpåverkade vi är alla tre.
Vi har haft en relativt platt cykling hela dagen bortsett från klättringen upp till Ehingen. Min kropp uppskattar verkligen att det är lite mer lättcyklat nu. Det blir lite som aktiv vila! Just nu är jag inne i er period där kroppen känns rätt så seg. Det går verkligen i vågor det där med hur man känner sig! 
Det har varit fint att cykla helt längs med Donau under långa sträckor idag. Kombinationen träd, vatten och solsken är det något speciellt med! När hela världen speglas i vattnet. Det gillar jag! 
I natt får jag sova på kajakklubben i Günzburg. Det var så skönt att få duscha igen 🙂 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *