Cykel mot svarta havet dag 56

Cykel mot svarta havet dag 56
Günzburg-Donauwörth, 67 km
Måste erkänna att det kändes riktigt skönt att ha sovit inomhus i natt när jag klev upp imorse och såg att det varit tio minusgrader i natt. Världen var helt frosttäckt och inbäddad i en kall dimma som inte ville lätta förrän vid lunchtid. 
I vanliga fall brukar bara Bounty ha på sig täcke när hon åker i kärran, men idag har även Asta fått ha det. Hon har inte sett kall ut utan heller, men tänkte att det skulle vara lite mysigare för henne. Asta har fått en riktigt tjock päls med helt annan struktur sen vi startade turen. 
Jag har börjat att lägga in lite fler lekpass på dagarna till Asta. Hon verkar uppskatta det! Lite bus och lite tricksträning. Man märker väldigt väl på henne när hon tycker att det händer för lite. Helst ska det hända massor hela tiden på dagarna tycker hon.. Bounty är mer chill. Nån liten minut med lek sen är hon nöjd. Hon är iofs nöjd om man bara bäddar ner henne i något varmt och fluffigt. Samtidigt som hon är väldigt duktig på att gå/springa bakom hundkajakcykelcirkusen. Hon går säkert runt 20 km varje dag. Ibland mer och ibland mindre beroende på vilka vägar vi är på och vädret.
Det är lätt att bli lite bortskämd när man cyklar längs den här leden då mataffärer ofta avlöser varandra! 
Vi kom fram tidigt (15.30) till dagens lägerplats på kajakklubben i Donauwörth. Skönt med en slapp eftermiddag med tälthäng tillsammans med hundarna. Båda hundarna verkar att älska att kura i tältet! Upplever att det är bandstärkande för oss alla tre, att vår gruppkänsla blir starkare och starkare för varje natt tillsammans! 
Terrängen har varit relativt platt idag igen. Verkligen skönt! Det känns bra att backar med en viss lutning som jag inte lyckades cykla upp för för en månad sedan kan jag trampa upp för idag! Häftigt hur kroppen anpassar sig! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *