Cykel mot svarta havet dag 74

Cykel mot svarta havet dag 74
Meszes-Dunafalva, 58 km

Natten var riktigt kall. Temperaturen smög ner till närmare minus tio. Det kändes! Fick koka om vattnet i flaskorna vid ett tillfälle. Men vi sov i övrigt bra både jag och Bounty. Vaknade dock tidigt. Men det berodde snarare på tiden som jag lade mig än på kylan. Tog en lugn morgon. Som vanligt. Kokade upp vatten till te och åt frukost innan jag packade samman allt. Möttes av en underbart vacker dag! Jag blir glad av solen. Bounty blir ännu gladare av den! Den har tom värmt lite!

Långa sträckor idag har cykelvägarna varit perfekta. Det blir man lika glad av som solen! Härligt att cykla avskiljt från motortrafik. Även om alla bilister visar stor hänsyn och saktar in och håller ut så är det skönt att slippa ljudet från bilar och kunna känna sig mer fri!

Stannade till i den medeltida staden Baja. Vacker stad med många gamla fina byggnader!

Mina knän fungerade ok till en början. Dom klagade, men protesterade inte. Men framåt eftermiddagen började dom protestera. Så då gick jag med cykeln istället. Jag känner inte av dom alls när jag går. Sen tog jag en tidig kväll. Tänker att det får bli kortare dagar tills mina knän är sig själva igen.

Fricampar ikväll igen. Har känt mig rädd. Även fast det inte finns något att vara rädd för. Ibland smyger den sig på ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *