Fjällfararnas vita band, dag 12: Lillsjön-Framnäs, 23km

Fjällfararnas vita band, dag 12: Lika tungt som det gick igår på eftermiddagen, lika lätt gled det på idag. Inte så konstigt med tanke på att vi körde längs en bilväg precis hela vägen. Vi hade också turen att kunna packa samman allt och börja köra en liten bit innan det började att snöa. Hade vägen närapå helt för mig själv. Mötte en plogbil och en vanlig personbil under dom 23 kilometrarna som vi färdades längst den.

Vi hade blivit välkomna hem till fantastiska Eva i Framnäs och hennes fina malamutegäng. Redan klockan elva kom vi fram på förmiddagen. Mina hundar fick två hundgårdar att dela på (måste ju dela på gänget nu under löp…). Mitt gäng har ju inte varit så överdrivet bra på att äta så långt. Men när det var dags att servera deras kvällsmål åt dom som om det inte fanns någon morgondag. Kanske trodde de att deras sista dag var kommen och med så stora hundar runtomkring gäller det att äta eller ätas. Men så härligt att se dom äta med så frisk aptit.

Blev en lugn eftermiddag och kväll för både mig och hundarna. Skönt!

Imorgon väntar en vilodag!

Scroll to Top