Cykel mot svarta havet dag 51

Cykel mot svarta havet dag 51
Erlaheim-Dietingen, 22 km
Det regnade precis hela natten, men lagom tills det var dags att åka i morse så slutade det tillfälligt så jag packade ihop allt så snabbt jag kunde och började att cykla medan det fortfarande var mörkt. Eller det lutade lite väl mycket uppför, så började dagen med att gå med cykeln nån kilometer. 
Vi kom bara till byn Erlaheim innan regnet började falla och gjorde det resten av dagen. Så efter bara 22 km, men ett antal höjdmeter både upp och ner, så bestämde jag mig för att det fick räcka för idag. Bokade ett rum på ett pensionat men fick tyvärr inte checka in så tidigt på dagen. Så istället gick vi till ett café. Fick tyvärr inte ta med hundarna in där så istället satt vi ute och fikade i flera timmar i väntan på att få checka in. Det fanns iaf ett tak att sitta under så vi slapp att bli blötare! 
Både hundarna och jag tyckte att det sen var skönt att komma in i värmen. Hela rummet fylldes av prylar som behövde torkas. Sen chillade vi hela eftermiddagen och kvällen.
Idag har det gått 4 månader sedan jag blev överfallen i mitt tält och fick handen bruten. Mycket har hänt under dessa månader. Jag är så oerhört tacksam för att jag, med donationers hjälp, kunde ta mig ut så snart igen. Jag tror inte att min inre resa hade tagit denna riktning annars. Jag har under den senaste månaden varit helt mardrömsfri och inte haft en enda panikångestattack! Det tror jag beror på flera saker, inte bara att jag varje dag i 2 månader nu arbetat med och mot mina inre rädslor, utan framförallt att jag fått så mycket pepp och kärlek både från människor som jag mött längs vägen samt personer via sociala medier. Så tack till er! Tack för att ni hjälper mig att må bättre igen!

1 reaktion på ”Cykel mot svarta havet dag 51”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top